| Poezi Dashurie | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Login Administrator
Numri i postimeve : 24 Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Poezi Dashurie Wed Mar 11, 2009 11:13 am | |
| Të dua të pres Nuk dua të vdes Me ylzit e natës Unë të përshëndes
Ah sa natë e lumtur Ah sa natë e qetë Gjithmon më kujtohesh Nga ora 12-të
Të dua pa masë Të dua pa mbarim Të dua më shumë Se sa shpirtin tim
Të dua ,të dua Për ty do të vdes Por ti a më don mua? Përgjigje po të pres? | |
|
| |
Login Administrator
Numri i postimeve : 24 Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Wed Mar 11, 2009 11:17 am | |
| Të dua, për ty vuaj! Të dua, për ty shkruaj! Të dua, për ty ëndëroj! Deri në vdekje ty s’të harroj!
Një ditë Zoti po mendonte, diqka zemrës time ti dhuronte.. te gjith engjujt rreth vetës mblodhi dhe për zemrën time vetëm ty të zgjodhi.
Ti fali syt, nëse ti i shikon! Ti fali duart, nëse ti i shtërngon! Ta fali shpirtin, nëse ti më përqafon! Ta fali zemrën, nëse ti më don!
Në mes të natës po kërkoj dritë..? Në mes të borës po kërkoj ngrohtësi..? Në mes të dimrit po kërkoj veren..? Në mes të zemrës tënde s’mund ta gjej vetën..?
Si ndihesh sonte kur afer sme ke? Si te kalon nata kur mua sme sheh? Si te rin qeta buzet e tua? Si te shkon kjo jeta zemer pa mua? | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
Numri i postimeve : 28 Registration date : 17/04/2009
| |
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Apr 17, 2009 10:28 pm | |
| Ishe i vetmi në jetën timeme të cilin une ndaja gëzime ditët që së bashku kaluam më duket se shumë shpejt perënduan Por ti shumë shpejt shkove të gjitha i harrove Tash të pres këtu që të jesh me mu, Në asgjë tjetër s’mendoj kur syt e tu i shiqoj. Dhe e qetë kur nuk ri sepse mendimet më shkojnë tek ti. E kam frikë të mbes në vetmi se të dua dhe ti atë e di. Dhe nëse ty s’të kam këtu atëhere nuk mundem më me jetu… Tash këte këngë ty ta këndoj, që ta kuptosh sa shumë të DASHUROJ.
Ne Emer te Jetes jeto me mua, ne emer te Dhimbjes vuaj me mua, ne Emer te Dashuris me thuaj Te Dua edhe kur te Vdes mos me harro Muaa........ | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Apr 17, 2009 10:31 pm | |
| Ty me te Dasht osht nje Nder, Ty me te Fitu osht nje Betej, Ty me te Humb osht nje Fund Bote, Ty me te Puth osht e Pa pershkrushme, Ty me te harru osht e Pamundshme ..!!
Edituar për herë të fundit nga RreZiKanTe në Fri Apr 17, 2009 10:37 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Apr 17, 2009 10:37 pm | |
| Pse Sonte s’mè shkruan
Pse s’me shkruan sonte, pse me je hidhruar, mè thuaj naten e mir, te lutem pllumb i shkruar. Me thuaj se me don, me thuaj flej qetè, me shkruaj si qdo natè tè dua pèr jetè. Mè thuaj yllza ime, si qdo nat mè thua, spo mè merr gjumi, pa ledhatimet e tua... | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Mon Apr 20, 2009 8:08 pm | |
| Më e rëndë se toka Më e lehtë se hija E vjeter sa lindja Pafund sa gjithësia E ëmbël sa fjala E hidhur sa pikëllimi E ngrohët sa falja E fortë sa qëndrimi Rrënon edhe atje Ku fare ska ndërtuar Ep fryte në atë vend Ku rrënjë ska lëshuar E-ndrit errësirën Errëson ndriqimin I pasuron ëndrrat Dhe ndalon ëndrrimin Ujitet dhe jeton Edhe në shkretëtirë Përballon acarin Dhe nuk ka të ngrirë Rrallë kthehet aty Qe njëherë del Është fuqi e fort Kur pushton s`pari herë Pastron çdo plagë Dhe një ofshamë liron Sa do t`jetë e dhimbshme Plagën e shëron Vajin e kthen në këngë Ngushllimin në urim Ndryshk unazat ne gisht Kur nuk ka bashkim Kur ndizet t`parën herë Flaka e saj përjetohet Vetëm prushi nëse mbetet Është e para dhe nuk harrohet Syri nuk e shef Veshi nuk e dëgjon Zemra është folea Që në të banon | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Mon Apr 20, 2009 8:09 pm | |
| (ah more zot qysh met mi more si mem ik zogu prej dore per nje gje i lutem zotit "ah ti kisha mendet e sodit" ndoshta kurr nuk u ba von me lulezu dashuria jon pse me thon mu ata sy je per mu e jam per ty!!!) | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Mon Apr 20, 2009 8:10 pm | |
| TE DUA" eshte shkruar!
çdo Dit pa ty, është sie një dit pa diell. çdo mbrëmje pa ty, është si një nat pa yje. çdo or pa ty, ësht si një jetë pa ndjenja. çdo minut pa ty, është një minut si mos te isha në jetë. çdo sekund pa ty, është si mos tmë reh zemra.
Një ëndërr plot ngrohtësi dhe dashuri , një ëndërr plot emocione dhe ndjenja , një ëndërr plot vujatje dhe mendime , një ëndërr ku mundem te them TE DUA , dhe shpresoj se nuk do të jet vetëm në ëndërr
Lexo këtë mesazhë që del nga shpirti im e në me do ruaje si kujtim Grise nëse s'më do, bëje cop e therime, po ta dish bashkë më të ke thyer zemrën time.
Unë stë kërkoj të më duash shumë, por të paktën çerekun nga sa të dua unë. Ndoshta t'jetoj pak se jeta rrjeth si lumë, ku i dihet jetës ndoshta s'jetoj dhe shumë. Me ditë apo me vite, por sa te jetoj, vec teje tjetër kurrë s'do dashuroj. | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Mon Apr 20, 2009 8:13 pm | |
| Te Pata Thene !
Te pata thene dikur se rruget nje dite do ndahen do ndahesh dhe Ti nga Un
Do ndahet gjithcka qe eshte reale ne kete bote do ndahet gjithcka qe se fshehim dot
Si mund ta fshehim dhimbjen nga nje cast gezimi? si mund ta kuptoj un qe ti je i imi???
SI mund ta fal heshtjen kur pas saj fshihet nje gabim dhe nje dite te me thuash nuk ishim per njeri-tjetrin shpirti im!!! | |
|
| |
RreZiKanTe Administrator
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Mon Apr 20, 2009 8:17 pm | |
| Me Fal qe te Deshta e kete ti se Meritove Me Fal qe po Vuaj e kete ti ma Shkaktove Ndoshta vjen nje Dit qe kurr ti se Mendon Dhe ateher e merr Denimin qe e Meriton | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Dashurie | |
| |
|
| |
| Poezi Dashurie | |
|